Mondzorgkundige één dag per week

Voor velen zal ik een nieuw gezicht zijn. Ik ben het nieuwe teamlid van tandartspraktijk Nanninga.

Mijn naam is Ka Wai Hua. Per 22 januari 2018 zal ik werkzaam zijn als mondhygiënist bij de praktijk.
Van jongs af aan had ik al interesse in alles wat te maken heeft met het vak tandheelkunde/mondzorgkunde, zodoende ben ik de opleiding mondzorgkunde gaan volgen. De opleiding heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit jaar ben ik afgestudeerd als mondhygiënist.
De nodige ervaring heb ik tijdens mijn studie opgedaan door veel patiënten te behandelen bij het Centrum van Tandheelkunde en Mondzorgkunde en daarnaast door verschillende stages. Verder werk ik op het moment nog bij nog 2 mondhygiëne praktijken.

Wanneer u wordt doorgestuurd naar de mondhygiënist, is het mijn streven om in samenwerking met u tot een goede mondgezondheid te komen en dit te behouden. Ik vind het belangrijk om tijd voor u te nemen en goed naar u te luisteren, zodat u zich vertrouwd en prettig voelt tijdens de behandeling.

Met vriendelijke groeten,

Ka Wai Hua

Publicatiedatum: 14-02-2018


Terug naar overzicht