Afscheid Mariana Nanninga

Na ruim 29 jaar neem ik afscheid van Tandartspraktijk Nanninga. Met plezier kijk ik terug op de afgelopen jaren. Ik heb mijn steentje bij mogen dragen achter de schermen, zodat ons team samen goede mondzorg heeft kunnen verlenen.

Per 1 juni hadden we onze praktijkorganisatie al overgedragen aan Mondzorggilde Nederland (MZGN). Ik ben nog 4 maanden in dienst gebleven bij de praktijk om de overgang soepel te laten verlopen. Met een gerust hart kan ik mijn werkzaamheden nu overlaten aan Joke, het contactpunt van MZGN. Joke neemt vanaf heden de organisatie en administratie taken op zich. Daarnaast zult u haar vaak tegenkomen achter de balie. Mijn echtgenoot, tandarts Nanninga, kan zich zo volledig richten op wat hij het liefste doet: goede mondzorg verlenen aan zijn patiënten en als het even kan, tussendoor sparren met zijn collega’s.

Zelf neem ik nu eerst de tijd terug te blikken. De overgang naar een andere organisatie tijdens een hectische periode van COVID-19 met zijn bijbehorende organisatorische gevolgen was regelmatig een uitdaging. Meer uren in een dag en niemand met verkoudheidsklachten was natuurlijk prettiger geweest. Dankzij de goede teamspirit is het gelukkig toch allemaal goed gekomen.

Ik dank hierbij mijn collega’s en onze patiënten voor jullie samenwerking en vertrouwen. Rest mij nog te zeggen: Geniet van de mooie dingen om je heen, blijf gezond en hou vol!

Mariana Nanninga

 

Publicatiedatum: 30-09-2020


Terug naar overzicht